Vel overstått jubileumsfeiring

Skrevet av Rolf 21. oktober 2012

Jubileumsuka er vel overstått og en stor takk til alle avdelinger for gode arrangementer og opplegg. Fotballavdelingen hadde stor sesongavslutning på Ljosheim onsdag kveld med masse folk og god stemning. Håndball har servert kveldsmat på trening og spilt seriekamper både borte og hjemme. Det var sesongåpning for Åpen Hall på fredagskvelden med mange ungdommer fra 13 år og oppover. Idrettsskolen organiserte en vellykket Åpen Hall på lørdag formiddag i samarbeid med Friidretten med god deltakelse. Trimavdelingen inviterte til fredagsbasseng og bålkaffe på søndag med god deltakelse. Hovedstyret gjennomførte jubileumsmiddagen og utnevnte 3 nye æresmedlemmer. Søndag ettermiddag ble jubileumsuka avsluttet med at HIL stilte med bøssebærere til årets innsamlingsaksjon til Amnesty International.

Hovedstyret takker for fine ord og gaver fra Forra IL, Skjelstadmark IL, Flora IL og IL Dalebrand. Det er godt å vite at vi har gode naboer å samarbeide med.

Hovedstyret takker alle (ingen nevnt og ingen glemt) for innsatsen og håper jubileet gir fornyet inspirasjon til å stå på videre for HIL.

Fra hallen lørdag 20. oktober - stor stemning og flott jubileumskake

Fra hallen lørdag 20. oktober - stor stemning og flott jubileumskake