En liten hilsen fra ny leder

Skrevet av ivar morten 4. april 2018

Hei til dere alle.

Som lagets nye leder vil jeg gjerne si at det er med stor ydmykhet jeg tar fatt på dette vervet etter Rolf Einar som har gjort en fremragende jobb for laget gjennom mange år.  Hegra IL har gjort flere store løft de siste årene, med ny Hegra Sparebank Arena, Kunstgress på treningsbanen ved ungdomsskolen, og ikke minst et klubbhus som fremstår som nytt. I tillegg har vi denne vinteren hatt stor glede av tråkkemaskina til laget med  knallfine skiløyper gjennom hele vinteren. Alt dette skjer gjennom frivillig innsats og gjennom velvillig støtte fra våre sponsorer. Jeg vil derfor rette en hjertelig takk til alle som stiller opp og bruker fritiden til beste for laget, og også til våre sponsorer som er med og støtter opp under Hegra IL.

Vi har lagt bak oss en påske som må være en av de beste i manns minne – solskinn fra begynnelse til slutt, og nå når påsken er over, så er det også mange som begynner å tenke på sommersysler som fotball, friidrett og allidrett.

Forhåpentligvis forsvinner snøen fra Hegra Sparebank Arena relativt raskt, slik at vi kan få lagt kamper og trening dit. Klubbhuset fremstår som nytt, og nå er det viktig at vi sammen tar godt vare på det.

Så da ønsker jeg alle lykke til inn mot sommersesongen, og er det noen som har noe på hjertet, så ta gjerne kontakt, Ivar Morten Hansen,  975 32 642.

Vi vil gjerne være involvert.

Ivar