Håndball

Håndballsesongen er i godt i gang.  Alle lagene har spilt mange kamper i serien allerede, og idrettsgleden både på trening og i kamp er upåklagelig for alle årsklasser.  Som tidligere, er det også i år stor stemning i hallen når det er kamper på gang, og vi håper på mye publikum på de siste kampdagene våre også.  Følg med på facebooksiden til Hegra Il, for oppdatering av når det spilles kamper i hallen.

Hegra håndball stiller i år med 10 lag i seriesystemet, samt at vi i tillegg stiller med damelag i 5.divisjon. Vi er svært fornøyd med hva vi har klart å fått til av lag.   Handballavdelingen har et tilbud for de yngre i samarbeid med idrettskolen. Her har vi i år tre kull som trener i hallen en dag i uka. I tillegg til treningene, deltar disse tre kullene på minicuper osm arrangeres rundt om i dalføret.  God rekruttering for håndballen.

I år har vi i håndballen hatt ett felles mål for sesongene, og det er Begeistring. Vi tenker at det er like viktig at spillere, trenere og lagledere har det morsomt og trives på trening og i kamp, som at resultatene skal være best.  I Hegra vinn vi læll:)

Er det noen som ønsker å bli med på ett av lagene våre, er det bare å ta kontakt med aktuell direkte med lagene, eller med styret.

Mer informasjon om de enkelte lagene under deres fane.