Håndball

Da er handballsesongen 2016/2017 endelig i gang. Alle lagene i Hegra håndball, som spiller i serie, startet også i år sesongen med cup på Røros. Super innsats av alle lag. En flott oppstart på serien både for spillere, trenere, lagledere og publikum. Vi har også kommet godt igang med seriespill, og vi er veldig fornøyd med innsatsen både på og utenfor banen. Som tidligere, er det også i år stor stemning i hallen når det er kamper på gang, og vi håper på mye publikum også videre i sesongen. Følg med på facebooksiden til Hegra Il, for oppdatering av når det spilles kamper i hallen.

Hegra IL stiller i år med 7 lag i seriesystemet, Jenter 10, Gutter 10, Jenter 12, Gutter 12 , Jenter 13 og Gutter 13, samt Gutter 16.  Handballavdelingen har også et tilbud for de yngre i samarbeid med idrettskolen. Her har vi i år tre kull som trener i hallen en dag i uka, samt at de etterhvert kommer til å stille på minicuper. God rekruttering for håndballen.

I oppstarten nå i høst, har vi hatt ett prosjekt i samarbeid med Klinikk for Alle, hvor hovedfokus har vært skadeforebyggende trening. Dette håper vi alle lagene skal bruke i treningen sin, slik at vi over tid kan få spillere som har gode basisferdigheter, og som forhåpentligvis unngår for store skader.

Selv om vi denne sesongen har ca 80 spillere, er det fortsatt plass til flere barn med idrettsglede! Eventuelt  nye spillere må derfor veldig gjerne ta kontakt enten med oppgitte trenere/oppmenn for de ulike lagene eller medlemmer av  håndballstyret.

Mer informasjon om de enkelte lagene under deres fane.