Håndball

Håndballsesongen 2018/2019 er i godt i gang.  Alle lagene har spilt mange kamper i serien allerede, og idrettsgleden både på trening og i kamp er upåklagelig for alle årsklasser.  Som tidligere, er det også i år stor stemning i hallen når det er kamper på gang, og vi håper på mye publikum på de siste kampdagene våre også.  Følg med på facebooksiden til Hegra Il, for oppdatering av når det spilles kamper i hallen. I år som i fjor, skal vi avslutte sesongen på Sundsvallcup. Vi drar med alle lagene våre, ca 110 stk med spillere, trenere og lagledere. Vi gleder oss stort, og setter utrolig stor pris på alle foreldre og søsken som velger å bli med oss til Sundsvall.

Hegra håndball stiller i år med 10 lag i seriesystemet, Jenter 10, Gutter 10, Jenter 11, Gutter 11,  2 lag i Jenter 12, Gutter 12, 2 lag i Gutter 14, som er i år er samarbeidslag mellom jenter 2004, gutter 2004 og gutter 2003, samt at vi i tillegg stiller med damelag i 5.divisjon. Vi er svært fornøyd med hva vi har klart å fått til av lag, og vi håper å kunne stille med enda 2 lag neste sesong, når kommende j og g 10 kommer opp fra minihåndballen.   Handballavdelingen har altså et tilbud for de yngre i samarbeid med idrettskolen. Her har vi i år tre kull som trener i hallen en dag i uka. I tillegg til treningene, deltar disse tre kullene på minicuper osm arrangeres rundt om i dalføret.  God rekruttering for håndballen.

I år har vi i håndballen hatt ett felles mål for sesongene, og det er Begeistring. Vi tenker at det er like viktig at spillere, trenere og lagledere har det morsomt og trives på trening og i kamp, som at resultatene skal være best.  I Hegra vinn vi læll:)

Er det noen som ønsker å bli med på ett av lagene våre, er det bare å ta kontakt med aktuell direkte med lagene, eller med styret.

Mer informasjon om de enkelte lagene under deres fane.